Mijn naam is Sandra eigenaresse van BeYoutiful face & feet, na 22 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt heb ik de stap genomen om in 2018 voor mezelf te beginnen. De naam BeYoutiful van de salon is afgleid van Be You… wat ik hiermee bedoel is “wees je jezelf op een natuurlijke verzorgende manier “. Naast pedicurebehandelingen kunt U ook terecht voor gezichtsbehandelingen en lichaamsontharing, er wordt gewerkt met het gezichtsverzorgingsmerk PUURR en voor de voetverzorging het merk Samenwerkende Pedicure en tevens gebruik ik natuurlijke producten van LR op Aloë vera basis. Ook kunt U voor een welverdiende ontspannende massage bij mij terecht.

 

Ik ben al ruim 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste / pedicure en 7 jaar Medische pedicure en nog altijd doe ik dit met heel veel liefde en plezier. Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis up to date te houden. Graag ontvang ik U in mijn salon.
Buiten de vestiging om bied ik ook thuispedicure aan in de regio Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Rotterdam-Ijsselmonde, Rotterdam-Kralingen en regio Ommoord. De salon is gevestigt in het mooie oude centrum van Barendrecht.
 

BeYoutiful Face & Feet staat ingeschreven bij de brancheorganisatie Provoet en bij kwaliteitsregister Procert